В НАЯВНОСТІ З ЛИСТОПАДА 2019! OUTLANDER MAX XT 650 2020

НОВИЙ OUTLANDER MAX XT 650 вірний супутник під час полювання, риболовлі або роботи в господарстві.

Мотор Rotax V-Twin 650 (59 к.с.) – баланс між потужністю і економічністю.

Трьохрежимний динамічний підсилювач керма (DPS) допомагає в управлінні, вибираючи режим в залежності від швидкості квадроцикла. На низькій швидкості посилення буде максимальним, а на високих швидкостях допомога DPS зменшується, щоб забезпечити максимальну чутливість керма.

В залежності від своїх уподобань, кожен водій може вибрати один з трьох режимів вручну.

Надійна технологія без ступінчатої трансмісії (варіатора) забезпечує плавне чутливе перемикання передач в потрібний момент.

Повністю нова цифрова приладова панель з дисплеєм 4,5 дюймів підсвічується, забезпечує зручний перегляд показників в будь-яких умовах і має кнопки для управління і виведення на екран інформації про транспортний засіб, які реагують на дотик пальців навіть в рукавичках.

Подовжена колісна база (1499 мм) дозволяє розмістити повноцінне пасажирське сидіння зі спинкою, поручнями та підніжками. У разі необхідності сидіння можна зняти і забезпечити собі додатковий багажний простір.

Високоміцні 14-дюймові колісні диски з чорним покриттям надають квадроциклу унікальний зовнішній вигляд.

Шестишарова гума ITP TerraCross діаметром 26-дюймів забезпечує відмінну прохідність в найскладніших умовах, при цьому їзда по рівній дорозі буде комфортною і плавною.

Потужна лебідка WARN з тяговим зусиллям в 1361 кг.

Міцний пофарбований пластик. Унікальна методика виробництва робить пластикові панелі більш стійкими до зносу і подряпин.