ПРОДОВЖУЄМО ОТРИМУВАТИ НАГОРОДИ: CAN-AM, ЯК І РАНІШЕ, ЛІДИРУЄ В ГАЛУЗІ, ЗАПРОВАДИВШИ ТЕХНОЛОГІЮ SMART-SHOX!

Валькур, Квебек, Канада, 30 червня 2020 р. – Компанія BRP і її лінійка позашляховиків Can-Am опинилися на хвилі успіху, лідируючи в світі позашляхової техніки. Can-Am збирається ще більше розширити межі можливостей, представивши технологію Smart-Shox, впроваджену на довгоочікуваному Can-Am Maverick X rs Turbo RR 2021 модельного року.

Це перша в галузі технологія повністю саморегульованої підвіски, яка забезпечує першокласні експлуатаційні характеристики, керованість і комфорт. Це єдина підвіска в галузі, яка регулює стиск і відбій для підвищення точності руху, забезпечуючи чудову їзду і керованість, незалежно від місцевості та умов. Хочете ще краще? Регулювання амортизаторів залишилося в минулому — тепер водії можуть виконувати настройку одним натисканням кнопки.

Технологія напівактивної підвіски Smart-Shox має три основні переваги:

1. Покращені експлуатаційні характеристики
Система постійно стежить за станом і швидкістю колеса, тим самим покращуючи амортизацію і фільтрацію високоточних коливань, регулюючи як стиск, так і відбій. Це єдина система в галузі з регулюванням відбою, і вона також має найшвидший у галузі час реакції клапана — Smart-Shox може пройти весь шлях від повністю м’якої до повністю жорсткої підвіски в середньому за сімнадцять мілісекунд (0,017 сек.).

2. Краща керованість
Технологія Smart-Shox забезпечує автоматичне регулювання підвіски в режимі реального часу, покращуючи стійкість машини і забезпечуючи чудове керування з більш точним проходженням поворотів. Вона зменшує підстрибування передньої і задньої частин машини, одночасно зводячи до мінімуму рух корпусу, автоматично пристосовуючись до будь-якого типу місцевості після вибору режиму їзди: комфорт, спортивний або спортивний+.

3. Більше комфорту
Технологія Smart-Shox — це максимальна ефективність машини і комфорт, які забезпечують переваги м’якого і жорсткого демпфування одночасно для кожного колеса. Захист знизу і зверху також сприяє автоматичному налаштуванню.