Зухвалий, нестримний Nomad

Український всюдихід Nomad – це машина, яка виробляється серійно та вже успішно завойовує ринок всюдиходів.

Він створений для руху там, де доріг немає взагалі і стане у нагоді як для приватних власників, так і для державних служб у ролі дозорної та санітарної машини.

Nomad має ряд унікальних особливостей, які відрізняють його від аналогічних всюдиходів.

В першу чергу це корпус, який виготовлений з композитного матеріалу на поліефірній основі. Це легкий і надміцний матеріал, стійкий до перепадів температур і не схильний до корозії.

По-друге – це астрономічний крутний момент на колесах, який складає близько 10 000 нМ.

Він досягається завдяки центральним та колісним редукторам, які передають потужність від 129-сильного 2,8-літрового дизельного двигуна Cummins поєднаного з 6-ступеневою механічною КП (максимальна швидкість по суші – 45 км/год, на плаву до 7 км/год).

Величезні колеса (1640х640-24 “) наднизького тиску, які виробляються також в Україні, мають автономну закриту систему підкачки, що дозволяє регулювати тиск не запускаючи двигун.

Повітря циркулює між всіма колесами, тобто при наїзді на перешкоду одним колесом повітря з нього перерозподіляється по іншим трьом. Водій може самостійно змінювати тиск під час руху та підбирати режим в залежності від умов.

Всюдихід має посилений каркас безпеки.

У базовій версії машина вже укомплектована світлодіодною оптикою, обігрівом салону, обігрівом переднього і заднього скла і з салоном оздобленним екошкірою.

Всюдихід є своєрідним конструктором, а тому в ньому можуть бути втілені будь-які побажання клієнта.

Список додаткового обладнання при замовленні нової машини просто безмежний, починаючи від кондиціонера, спеціальних кріплень під інвентар для полювання і риболовлі і закінчуючи мультимедійною системою з Apple CarPlay.

Довжина всюдихода становить 3600 мм, ширина – 2530 мм і висота – 2570 мм. Кліренс – 580 мм.

Споряджена і повна маса становить – 2200/3000 кг відповідно. Обсяг паливного бака – 90 л. Середня витрата палива – 4 л на годину.