Відкрий світ снігоходів заново.

Отримай максимум задоволення від катання.

Компанія BRP розширює лінійку снігоходів Ski-Doo новими моделями 2020 року.

EXPEDITION SE 900 ACE TURBO.
Нова, легка, міцна і довговічна платформа REV Gen4. Вона має неперевершену керованість. Ви отримуєте максимум можливостей при русі, як по трасах, так і по цілині.
Новий двигун ROTAX 900 ACE TURBO потужністю 150 к.с. забезпечує снігоходу миттєве прискорення при натисканні на газ.

Нова коробка передач. Легке перемикання передач з декількома передавальними числами (підвищена та знижена передачі). Знижена передача ідеально підходить для важкого буксирування завдяки високій стійкості коробки до навантажень.

Покращена система мастила для максимальної надійності і безшумної роботи. Зручна для користувача настройка перемикання передач H-L-N з кнопкою включення заднього ходу.

Задня підвіска SC-5U. Спортивно-утилітарна підвіска дозволяє снігоходу рухатися як по трасі, так і по м’якому снігу. Шарнірно-зчленована рейка дозволяє задньому ролику підніматися при русі заднім ходом.

Регульована пневмо-підвіска. Ви можете вибрати одну з п’яти налаштувань жорсткості задньої пневматичної підвіски – на ходу – одним натисканням на кнопку на кермі. Широкий діапазон регулювання для їзди з різним навантаженням або типу трас.

Новий 135 літровий кофр, який закривається та стійкий до погодних умов. Завдяки інноваційній багажній платформі з кількома парами кріплень LinQ моделі Expedition відрізняються кращою в галузі вантажопідйомністю (56,7 кг) і універсальністю.

Інженери Ski-Doo додали багато нових функціональних аксесуарів з можливістю швидкого встановлення і зняття, в тому числі вантажний ящик і навісне обладнання для перевезення предметів першої необхідності, таких як бензопили, шнеки, ручні інструменти, додаткове паливо або масло.

Ski-Doo Expedition мають краще в галузі тягове зусилля – незалежно від вибору двигуна. Нову трансмісію Easy Shift із заниженою передачею і включенням заднього ходу всього однією кнопкою.
Новий цифровий дисплей з підсвічуванням шириною 7,6 дюйма, який забезпечує зручне отримання інформації про снігоход в будь-яких умовах.