В НАЯВНОСТІ З ЖОВТНЯ 2019! МОНСТР БЕЗДОРІЖЖЯ!

Підкорити ті місця, де ще ніхто не був, Вам допоможе новий BRP Outlander 1000R X MR 2020 року.
У вашому розпорядженні повністю новий і самий потужний двигун Rotax 1000R V-TWIN (91 к.с.).
Динамічний електропідсилювач керма DPS може працювати в одному з трьох режимів. Залежно від швидкості і ландшафту підсилювач підбирає найбільш оптимальний режим роботи.
Система автоматичного блокування переднього диференціала VISCO-LOK QE. Після вибору режиму 4×4, система сама розподіляє крутний момент для кращої прохідності та контролю квадроцикла.
На оновленому Outlander тепер встановлені A-образні важелі дугоподібної конструкції передньої підвіски, стабілізатор поперечної стійкості і колісні диски нової конструкції для забезпечення більш широкої колії і більш впевненого керування. Незалежна задня підвіска усуває ефект прослизання і зміни кута розвалу, забезпечуючи повний контроль вертикального руху коліс.
Радіатор в моделі Outlander 1000R X mr винесено на передню вантажну площадку для забезпечення оптимального охолодження. Навіть під час грязьових заїздів і підкорення бродів охолодження буде ефективним.
Потужні 30-дюймові шини ITP Cryptid розроблені спеціально для екстремального бездоріжжя.
Довга колісна база-149.9 см. дає додаткову стійкість і можливість використовувати збільшений багажний простір для установки кофра або інших аксесуарів.
Повністю нова цифрова приладова панель преміум-класу з дисплеєм шириною 7,6 дюймів і підсвічуванням забезпечує зручний перегляд показників в будь-яких умовах завдяки кнопкам для управління і виведення на екран інформації про транспортний засіб, які реагують на дотик пальців навіть в рукавичках.
У заводській комплектації квадроцикл оснащується потужною лебідкою WARN з тяговим зусиллям в 1361 кг. і з роликовим тросоукладчиком.