SEA-DOO WAKE 170, створений для вейкбордингу і водних лиж тепер доступний з двигуном Rotax 1630 HO ACE потужністю 170 к.с.

Одна з головних особливостей – платформа ST³, яка забезпечує ще більшу стійкість на воді і більш низький центр тяжіння.

Серед інших нововведень:

-Новий матеріал виконання корпусу – Polytec Gen2. Цей міцний матеріал зменшує вагу судна, забезпечуючи оптимальний ККД та відмінні експлуатаційні характеристики, і дозволяє легко буксирувати гідроцикл більшістю автомобілів.
-Збільшений передній багажний відсік на 152 літри дає вам можливість перевозити велику кількість речей та спорядження.
-Висувний пілон для водних лиж.
-Підніжка для підйому з води дозволяє легко повертатися на борт після розваг у воді.
-Режим водних лиж. Ця ексклюзивна функція дозволяє водіям обирати запрограмовані профілі прискорення та швидкості, забезпечуючи передбачуваний і точно контрольований старт для занять воднолижним спортом.
-Велика задня платформа ідеально підходить для посадки на борт, прийому сонячних ванн або підготовки до занять воднобуксирними видами спорту.
-Система диферентування (VTS) зі зручним доступом до елементів управління на рукоятках керма передбачає функцію контролю під час старту і забезпечує оптимальний контроль розгону.
-Система iBR (система інтелектуального управління гальмуванням і реверсом) дозволяє зупинятися швидше. Водії мають можливість перемикатися на передній хід, нейтральну передачу або реверс, не відриваючи рук від керма, і зберігаючи стійкість та впевненість при маневруванні на низьких швидкостях.
-Аудіосистема повністю водонепроникної конструкції з вбудованим USB-портом і підтримкою технології Bluetooth.
-Водонепроникне відділення для телефону з вбудованим USB-портом, що забезпечує можливість заряджання ваших приладів.

Детальніше про модель >>

Більше фото >>