Sea-Doo GTX 230 – “золота” середина у співвідношенні ціна\якість і заслужено користується популярністю.

Гідроцикл Sea-Doo GTX 230 sound – це збалансований туристичний гідроцикл для комфортних прогулянок і подорожей з встановленої аудіосистемою BRP Bluetooth 100 Вт.
Надійний, з чудовими робочими характеристиками та економічний двигун Rotax® 1630 ACE ™ (230 к.с.) оснащений технологією покращеної ефективності згоряння пального (АСЕ). А також двигун має систему охолодження з закритим контуром, захищений від потрапляння води.
Завдяки великій платформі позаду гідроцикла, у вас є можливість для відпочинку на воді або занять водними видами спорту.
Зручний доступ до кнопки керування системою диферентування (VTS), розташованої на кермі, для точного налаштування диференту залежно від вподобань водія, умов акваторії та кількості пасажирів на борту.
Система iBR суттєво скорочує гальмівний шлях. Водії мають можливість перемикатися на передній хід, нейтральну передачу або реверс, не відриваючи рук від керма, і зберігати стійкість та впевненість під час маневрування на низьких швидкостях.
Платформа ST3 HULL ™ забезпечує ідеальну стійкість завдяки більш низькому центру тяжіння і поліпшеній конструкції.
Всі речі та приладдя відтепер завжди під рукою. Передній багажний відсік з безпосереднім доступом, який відкривається простим підняттям керма без необхідності підводитися з місця. Тепер ви маєте достатньо багажного простору для своєї наступної подорожі.
Система кріплення LinQ дасть вам можливість перевезення додаткових речей.

У 2021 році GTX 230 отримав новий чорний колір.

GTX 230 доступний в двох комплектаціях:
з аудіосистемою BRP – 18600 євро, без аудіосистеми – 17900 євро.

Детальніше >>

Гідроцикл Sea-Doo GTX 230 2021 року