Sea-Doo FISH PRO 170 – нове бачення рибальства!

FISH PRO 2021 року обладнаний найпотужнішим, надійним та економічним безнаддувним двигуном Rotax 1630 ACE (170 к.с.).

Ідеальний корпус для риболовлі, розроблений для впевненості у воді під час їзди та неперевершеної стійкості у стані спокою.

Картплоттер і ехолот Garmin Echomap Plus 62cv з 6-дюймовим (15 см) дисплеєм і вбудованим у корпус судна датчиком-передавачем. Багатофункціональна система навігації, мапування та риболокації.

Подовжена задня платформа гідроцикла на 29 см забезпечує більше місця для підйому на борт і риболовлі, а також покращує стійкість судна в стані спокою або при повному завантаженні рибою.

Міцний холодильний ящик місткістю 51 л, дозволить зберігати свій улов свіжим. Він розроблений спеціально для рибальства, з утопленою робочою поверхнею, чотирма тримачами для вудок інноваційної конструкції, слотами для тролінга та відділеннями для перевезення рибальських снастей і наживки.

Конструкція гідроцикла, оптимізована для забезпечення свободи рухів по всій поверхні гідроцикла (від сидіння водія до сидіння пасажира), а також для підвищення рівня комфорту й стійкості (в поєднанні з нахиленими під кутом упорами для ніг) в положенні сидячи обличчям вбік під час риболовлі.

Завдяки інноваційній системі iDF, ви можете очищати засмічений водозабірник одним натисканням на кнопку, економлячи дорогоцінний час.

Нова улюблена комбінація рибалки – тримайте свою вудку та напої напоготові, закріпивши тримач для чашки та вудки збоку на гідроциклі.

Зручний відсік-органайзер, оптимізований для перевезення речей і предметів, які мають бути в зоні швидкого безпосереднього доступу.

Водонепроникне відділення з вбудованим USB-портом (USB-порт пропонується як допоміжне обладнання) забезпечує можливість безперервної роботи ваших приладів.

Два комплекти точок кріплення для холодильного ящика для рибальства і додаткових аксесуарів системи LinQ, зокрема невеликого холодильника для перевезення запасів їжі або паливної каністри, які збільшать час і відстань ваших водних прогулянок.

У 2021 році гідроцикл має оновлений колір.

Вартість 18600 євро.
Оплата в гривнях за комерційним курсом.

Детальне >>

гідроцикл sea-doo fish pro 2021