Поринь у світ швидкісної їзди з гідроциклом SEA-DOO GTR 230!

SEA-DOO GTR 230 2021 модельного року оснащений потужним двигуном з оптимізованою технологією згоряння Rotax 1630 HO ACE (230 к.с.). Він швидший і потужніший за свого попередника і при цьому настільки ж економічний.
Високоефективна система зміни кута нахилу сопла водомета (VTS) дозволяє швидко змінювати налаштування в залежності від умов водної поверхні і кількості пасажирів.
Інтелектуальна гальмівна система (IBR) забезпечує гідроциклу перемикання на передній хід, нейтральну передачу, реверс і зберігає стійкість і впевненість при маневруванні на низьких швидкостях.
Електронна система управління газом (ITC) дозволяє вибрати зручне налаштування роботи двигуна: ECO, TOURING і SPORT. Легке регулювання через інформаційний центр гідроциклу.
Замкнена система охолодження. Ця технологія захищає двигун від корозії, яка спричиняється через потрапляння в нього солоної води та сміття, і гарантує підвищену надійність мотора та впевненість у його безперебійній роботі.
Завдяки великому багажному відсіку і надійній системі швидкого кріплення допоміжного приладдя LinQ, ви можете перевозити ще більше речей і спорядження.
Водонепроникне відділення для телефону з вбудованим USB-портом забезпечує безперебійну роботу ваших пристроїв.
Рівна, стійка і зручна велика платформа ідеальна для посадки на борт, відпочинку та стрибків у воду.
Ергономічне і комфортне 3-х місне туристичне сидіння.
Додай мелодійної гучності встановивши аудіосистему BRP.

Вартість 16350 евро.
Оплата в гривнях за комерційним курсом.

Гідроцикл Sea-Doo GTR 230 2021