ОФІЦІЙНИЙ СЕРВІС BRP АБО АЛЬТЕРНАТИВНИЙ? ПРОФЕСІЙНЕ ОБЛАДНАННЯ АБО МОЛОТОК ЧИ ЗУБИЛО?

Чи цікавилися Ви про вартість обслуговування і ремонту на офіційних та альтернативних сервісах?

Існує думка про те, що офіційні сервісні центри завищують ціни на запчастини і послуги, що надаються. 
Даний стереотип абсолютно не відповідає сьогоднішнім реаліям і кон’юнктурі ринку, а інколи альтернативні сервіси користуються вкоріненими стереотипами і самі свідомо завищують вартість, вважаючи, що Клієнт цього не стане перевіряти, так як цього нібито не може бути.

Зв’яжіться з нами, і ми вам розповімо прейскуранти “офіціалів”, а при вашому бажанні і порівняємо вартості, на плановане обслуговування або нехай вже і на виконані вам послуги на / в альтернативних сервісах – ви будете приємно здивовані.

Відмінна риса офіційного сервісу полягає в тому, що ви отримуєте гарантію, як на надані послуги, так і запчастини та аксесуари, чого часто немає і не надають в альтернативних місцях. Офіційні сервіси дбають не тільки про своєю репутацією, але і дбають про кожного Клієнта, тому використовують тільки оригінальні запчастини, паливно-мастильні та витратні матеріали. Щоб не казали, заводська запчастина або аксесуар завжди служать довше і встановлюються без доопрацювання і втручання в конструктив.

Співробітники офіційних сервісів постійно вдосконалюють свої знання та навички, проходять навчання і тестування, оскільки компанія BRP постійно впроваджує інноваційні технології в свою продукцію, і ми, отримуючи нові моделі вже повністю володіємо всією інформацією з її обслуговування та ремонту, регулярно поповнюємо і оновлюємо спец.інструмент і обладнання, ми не вчимося ремонтувати і міняти той чи інший вузол на вашій техніці молотком, викруткою і зубилом.

Крім іншого, в мережі офіційних сервісів існують постійно діючи знижки та спеціальні пропозиції, а також програма лояльності післягарантійного обслуговування – періоду життєвого циклу вашої техніки, коли альтернативні сервіси стають, на жаль, “вашим будинком”.

Так наприклад, ви маєте можливість скористатися нагодою та зробити БЕЗКОШТОВНУ КОМП’ЮТЕРНУ ДІАГНОСТИКУ ВАШОЇ ТЕХНІКИ в офіційному сервісному центрі «BRP ЦЕНТР КИЇВ ЗАХІД».

А також можливість замовити додаткові роботи з технічного обслуговування або ремонту техніки, якщо така необхідність буде виявлена ​​в процесі виконання діагностичних робіт за спеціальною Акційною ціною. Дана пропозиція буде діяти до 25 грудня 2019 року.

Офіційні сервісні центри:
«BRP ЦЕНТР КИЇВ»: м. Київ, вул. Куренівська, 2Б
«BRP ЦЕНТР КИЇВ ЗАХІД»: м. Київ, вул. Живописна, 2А

Сервіс: 068 722 43 22