Максимум потужності, комфорту і практичності

Квадроцикл Outlander MAX 1000R Limited володіє високою потужністю, стабільністю і прохідністю.

Повністю оновлений двоциліндровий двигун Rotax об’ємом 976 см.куб (91 к.с.). Завдяки конструктивним особливостям мотора досягається максимальна чуйність газу і стабільна потужність на середніх оборотах.

Outlander MAX LTD оснащений одним з кращих GPS-навігатором – Garmin Montana 650t. А також 5-мегапіксельною камерою, топографічною картою, 4-дюймовим кольоровим дисплеєм, барометричним висотоміром, електронним компасом, Wi-Fi модулем і багатьом іншим.

Нові легкосплавні 14-дюймові колісні диски з поліруванням надають квадроциклу унікальний зовнішній вигляд.

Позашляхова гума Maxxis Bighorn діаметром 27-дюймів забезпечить якісне зчеплення з поверхнею, яка не боїться бруду і складних перешкод.

Спортивні амортизатори FOX QS3 з можливістю регулювання жорсткості забезпечать впевнений контроль і стійкість на трасі.

Регулювати режим роботи підвіски можна за допомогою простого трипозиційного перемикача.
Повністю нова цифрова приладова панель преміум-класу з дисплеєм шириною 7,6 дюймів і підсвічуванням забезпечує зручний перегляд показників в будь-яких умовах завдяки кнопкам для управління і виведення на екран інформації про транспортний засіб, які реагують на дотик пальців навіть в рукавичках.

Сидіння конфігурації MAX в поєднанні з ергономічними багатопозиційними ручками керма і високо розташованими підніжками воно забезпечує підвищений комфорт під час тривалих поїздок, а пасажирське сидіння, що складається в лічені секунди, дозволяє значно збільшити вантажомісткість.

Витягнути з будь-якої ситуації допоможе лебідка WARN із зусиллям в 1361 кг.