Контролюйте свій політ самі!

Все набагато простіше, ніж здається на перший погляд!

ПИТАННЯ: Принцип роботи Flyboard? Хто керує Flyboard?
ВІДПОВІДЬ: Підйом і рух людини, що стоїть на Flyboard здійснюється за допомогою викиду струменів води з двох ножних і двох ручних сопел, а подає цю воду під великим тиском водомет гідроцикла. Сопла під ногами забезпечують 90% руху, напрямок якого залежить від нахилу стопи флайбордера. Сопла, керовані руками, використовуються для забезпечення додаткової стабілізації.
Управління в базовій комплектації здійснюється за рахунок людини, що сидить на гідроциклі, шляхом нагнітання оборотів, за рахунок чого збільшується потужність подачі води.

ПИТАННЯ: Чи обов’язково потрібен гідроцикл для польотів на Flyboard? Які моделі підходять, і яка потужність необхідна?
ВІДПОВІДЬ: Так, так як гідроцикл виступає в ролі насоса. Підійде гідроцикл будь-якої моделі, головне, щоб потужність була вищою 130 к.с.

ПИТАННЯ: Що входить в комплект Flyboard?
ВІДПОВІДЬ: Черевики, шланг 18 або 23 метра, хомути 4 шт, стрічка кріплення шлангу 1 шт, система обертання з поворотним підшипником, U – подібне коліно з поворотним механізмом шлангу, адаптер перехідною, болти кріплення, сопельна система.

ПИТАННЯ: Скільки часу потрібно, щоб навчитися літати на Flyboard? Чи є які-небудь обмеження?
ВІДПОВІДЬ: Навчитися використовувати Flyboard можна дуже легко – принцип його управління подібний звичайній ходьбі. Все навчання відбувається швидко, на інтуїтивному рівні – тіло швидко розуміє, що потрібно робити, щоб виконати акробатичні трюки. Досить буде 10 хвилин, і Ви зможете балансувати над водою на висоті -3-4 метрів. Навчитися літати і відточити свою майстерність, може будь-хто старше 16 років і вагою понад 40 кг.

ПИТАННЯ: Де можна використовувати Flyboard?
ВІДПОВІДЬ: Flyboard призначений для польотів на відкритих водоймах, глибина яких не менше чотирьох метрів. Цей вид активного відпочинку визнаний достатньо безпечним. Використовувати Flyboard можна як в розважальних, так і в спортивних цілях.
Категорично забороняється використовувати Flyboard в закритих і невеликих за розміром басейнах.

ПИТАННЯ: Чи можна випробувати Flyboard перед покупкою?
ВІДПОВІДЬ: Так.

Наші Дилерські центри у Києві:
«BRP ЦЕНТР КИЇВ», вул. Куренівська, 2б, тел: 050 7224322, 093 722 4322,
«BRP ЦЕНТР КИЇВ ЗАХІД», вул. Живописна, 2а, тел: 095 0008141

flyboard.com.ua