Готуємося до сезону. Літо вже не за горами.

Кілька слів про необхідність догляду за гідроциклом.

Гідроцикл – це високі швидкості, адреналін, свобода і справжній драйв. Для того, щоб техніка приносила вам тільки задоволення при експлуатації, необхідно ретельно за нею доглядати.
Регулярне технічне обслуговування, в першу чергу, необхідно для того, щоб гідроцикл завжди знаходився в справному стані.

Тому ми рекомендуємо провести правильну розконсервацію, якщо гідроцикл був законсервований на зиму, і планове технічне обслуговування.

Якщо ж в кінці сезону консервація не проводилася, то потрібно обов’язково провести ретельний огляд вузлів і агрегатів, які могли вийти з ладу під час зимової стоянки!

Яке саме обслуговування потрібно гідроциклу, залежить від його пробігу і року виробництва!

Найкращий метод догляду за вашою технікою, це сервісне обслуговування в BRP ЦЕНТР КИЇВ.

Ми ведемо всю історію по обслуговуванню кожної одиниці техніки і точно знаємо, які процедури необхідні перед початком сезону вашому гідроциклу!

Крім цього, у нас завжди в наявності всі витратні матеріали та запчастини, завдяки чому цей процес не займе багато часу!

Нехтуючи правилами підготовки до сезону, ви ризикуєте пропустити його, якщо техніка була зіпсована неякісними обслуговуванням або ж його відсутністю зовсім.

Довіряйте свою техніку професіоналам. «BRP ЦЕНТР КИЇВ». Сервіс: тел. 068 7224322.