Гідроцикл SEA-DOO RXT-X 300 2020 модельного року!

Принципово нова, полегшена платформа ST³ в поєднанні з системою Ergolock робить гідроцикл RXT-X новим стандартом для експлуатації, забезпечуючи максимальний контроль в будь-яких умовах.
SEA-DOO RXT-X 300 оснащений кращим в класі двигуном Rotax 1630 ACE Turbo (300 к.с.) і розганяється до 100 км / год всього за 3.8 секунди!

Завдяки надійній системі швидкого кріплення допоміжного приладдя LinQ, ви можете перевозити ще більше речей і спорядження.

RXT-X 300 перший гідроцикл в галузі з найбільшою абсолютно рівною, стійкою і комфортною платформою для підйому на борт, відпочинку та стрибків у воду.

Переднє багажне відділення з безпосереднім доступом, яке відкривається простим підняттям керма без необхідності вставати з місця.

Завдяки спонсонам конфігурації X для забезпечення стійкості на поворотах і інноваційній системі ErgoLock з вузьким гоночним сидінням, спеціально скошеними клиновидними упорами для ніг і регульованою рульовою колонкою конфігурації Х, ви і ваша машина станете одним цілим.

Система диферентування (VTS) зі зручним доступом до елементів управління на рукоятках керма передбачає функцію контролю під час старту і забезпечує оптимальний контроль розгону.

Перша в галузі повністю інтегрована водонепроникна аудіосистема з Bluetooth створить атмосферу для комфортного відпочинку.

Водонепроникне відділення для телефону з вбудованим USB-портом забезпечить безперебійну роботу ваших пристроїв.

Система iBR (система інтелектуального управління гальмуванням і реверсом) від Sea-Doo, в своєму третьому поколінні, дозволяє зупинятися швидше. Водії мають можливість перемикатися на передній хід, нейтральну передачу або реверс, не відриваючи рук від керма, і зберігаючи стійкість та впевненість при маневруванні на низьких швидкостях.

Абсолютно нова цифрова приладова панель з дисплеєм 7,6 дюймів та з підтсвіткою з автоматично регульованою інтенсивністю, яка забезпечує відмінну видимість у будь-який час доби.

Електронна система управління газом (ITC) дозволяє вибрати зручне налаштування роботи двигуна: ECO, TOURING і SPORT.

Новий паливний бак 70 л.

Детальніше про модель на сайті >>