Еталон утилітарної техніки Ski-Doo Skandic WT 900 ACE 2020 року вже в наявності!

Універсальний снігохід для полювання і роботи. Характеризується високою продуктивністю, розвиває велике тягове зусилля і чудово справляється із заметами, а його маневреність приємно здивує вас.

Основні козирі Skandic – міцна рама REV-XU і найнадійніший економічний снігоходной мотор в своєму класі трициліндровий двигун ROTAX 900 ACE з приголомшливими характеристиками.

Найсучасніша і надійна конструкція цього широкогусенічного снігохода дозволить вам легко проїхати по сніжній цілині завдяки широкій 50 см гусениці з зачепом 38 мм.

Електронний контроль дросельної заслінки забезпечує роботу двигуна в одному з трьох режимів: ECO, Standart або Sport. Кнопка перемикання режимів розташована на приладовій панелі. Протиугінна система D.E.S.S. з РЧ ключем.

Телескопічна передня підвіска Lynx це проста і надійна конструкція, яка ефективно працює в будь-яких умовах. Ззаду працює підвіска SC-5U, розроблена для практичного використання.

Для ефективного перевезення і буксирування важких вантажів встановлена синхронізована трансмісія з реверсом (2-1-N-R).

Найміцніший пластиковий обвіс капота з легкими швидко знімними панелями і ергономічне місце водія. Двомісне модульне сидіння можна розібрати (зняти пасажирську частина) і тим самим збільшити місткість багажника.

Детальніше про модель Ski-Doo Skandic WT 900 ACE 2020 >>