Двигун ROTAX – серце техніки BRP.

Всі двигуни, які встановлюються на техніку BRP, несуть горду назву ROTAX. Ця всесвітньо відома компанія, завод якої знаходиться в Австрії, має багаторічну історію і належить корпорації BOMBARDIER.
Виключна якість виготовлення і надійність при високих технічних характеристиках дозволили компанії ROTAX завоювати лідируючі позиції в своєму сегменті ринку бензинових двигунів.

Офіс компанії і основне виробництво розташовані на півночі Австрії, в місті Гунскірхен.
Історія компанії ROTAX бере свій початок в 1920 року, коли в місті Дрезден (Німеччина) була заснована фірма ROTAX-WERK AG. У 1943 р компанія переїхала в сусідню Австрію.

В кінці 1950-х років винахідник снігоходів Джозеф-Арманд Бомбардієр здійснив свою дитячу мрію: заснована ним в 1942 році фірма «L’Auto-Neige Bombardier» почала масове виробництво снігоходів і в 1962 році він зупинив свій вибір на двигунах ROTAX. Після восьми років успішної спільної роботи, канадська корпорація включила компанію ROTAX в свою структуру і сьогодні компанія офіційно називається BRP-Rotax GmbH & Co KG.

На сьогоднішній день BRP-Rotax GmbH & Co KG є лідером в розробці і виробництві інноваційних 4- і 2-тактних високопродуктивних двигунів Rotax для таких продуктів BRP, як снігоходи Ski-Doo і Lynx, гідроцикли Sea-Doo, квадроцикли ATV BRP і мотовсюдиходи SSV Can-Am, родстери Can-Am Spyder, Ryker.
Використовуючи передові технології з акцентом на екологічність, високу енергоефективність і зниження викидів, інженери заводу створюють основу для динамічних характеристик і унікальних вражень від водіння.