BRP MAVERICK TRAIL DPS 1000 2020 року – мандрівник, розміри якого дозволяють пройти будь-якою стежкою!

Головна особливість Maverick Trail – вузька 50-дюймова платформа (127 см).

Розмір колії оптимізований для забезпечення максимальної прохідності без погіршення ходових якостей.

Потужний і надійний двигун Rotax з робочим об’ємом 976 куб. см (75 к.с.)

Система DPS. На невеликій швидкості DPS дозволяє докладати менше зусиль для обертання керма, але на високих швидкостях допомога підсилювача зменшується, щоб зберегти максимальну чутливість рульового управління.

Спеціальна система підвіски для їзди позашляховими трасами, що включає передню підвіску на подвійних A-образних важелях і незалежну торсіонну задню підвіску на A-образних важелях (TTA) з довжиною ходу до 25 см і 27 см відповідно.

Привід з можливістю перемикання режимів роботи на 2/4 колеса і система блокування переднього диференціала швидкого спрацювання Visco-Lok QE.

При невеликій ширині в 127 см, всередині Maverick Trail комфортно поміщаються дві людини.

Для водія і пасажира обладнані роздільні зони для перевезення особистих речей. Додатково, водійське сидіння має можливість регулювання в горизонтальній площині в межах 13 см, а нахил рульової колонки можна відрегулювати в межах 25 градусів. По обидва боки розташовані зручні підстаканники для кружки або термоса. А також зручна цифрова приладова панель з дисплеєм 4,5 дюймів.

Передбачено десять точок кріплення LinQ для допоміжного приладдя.

Maverick Trail оснащений магнітоелектричним генератором на 650 Вт з готовою проводкою для підключення додаткових електронних приладів або устаткування для виконання важких робіт.

Maverick Trail з великим запасом механічної міцності конструкцією, надійної і готової до найважчим випробуванням. Сталевий каркас до інтегрованого сталевого переднього бампера і повного захисту днища.

З усіма технічними характеристиками ознайомтеся на нашому сайті >>

«BRP ЦЕНТР КИЇВ ЗАХІД» м. Київ, вул. Живописна, 2А, тел :. +380950008141, +380937224322
«BRP ЦЕНТР КИЇВ» м. Киев, вул. Куренівська, 2Б, тел :. +380507224322