BRP Can-am Outlander 450 STD – ідеальне поєднання ефективності, експлуатаційних характеристик і ціни

Абсолютно новий Ford Ranger Raptor – cтворений, щоб перемагати!
А разом це все, що вам потрібно для панування на природі.

Ford Ranger Raptor призначений для бездоріжжя.
Унікальне шасі з високоміцної низьколегованої сталі не зрадить в екстремальних умовах бездоріжжя. А дорожній просвіт 281 мм поєднується з можливістю долати водні перешкоди глибиною до 850 мм.
Новий Ford Ranger Raptor оснащується підвіскою FOX Racing, яка легко поглинає сильні удари і забезпечує плавність ходу по нерівностях і вибоїнах.
Ford Ranger Raptor комплектується шинами підвищеної прохідності діаметром 33 дюйми.
Ford Ranger Raptor має ультрасучасну систему Ford SYNC голосового керування, вбудовану систему супутникової навігації з 8-дюймовим кольоровим дисплеєм і цифровим радіоприймачем.
Завантажити Outlander в Raptor буде легко та зручно, так як він оснащений заднім відкидним бортом з механізмом Easy Lift, яка полегшує відкриття і закриття заднього борту пікапа.
А перевезення Outlander 450 з вагою 308 кг не складе проблем для монстра бездоріжжя і буде ідеально виглядати в кузові Ranger Raptor вантажопідйомність якого складає 545 кг.
Електронна система динамічної стабілізації Electronic Stability Control постійно контролює траєкторію руху автомобіля.
Розроблений компанією Ford унікальний датчик величини крену допомагає системі запобігання перекиданню Roll Stability Control підтримувати зчеплення шин з дорожньою поверхнею.
Унікальне шасі лонжеронного типу Ranger Raptor було перероблене і посилене високоміцною низьколегованою сталлю (HSLA), що дозволяє відповідати надзвичайно високим вимогам, які ставить перед автомобілем позашляхова їзда.
Ford Ranger Raptor має ще багато особливого.

Краще один раз побачити!

Завітайте до автосалону «ВІННЕР АВТОМОТІВ», м. Київ, пр-т Степана Бандери, 24Д.
«BRP ЦЕНТР КИЇВ», м. Київ, вул. Куренівська, 2Б.

Детальніше >>

Більше фото >>

Ford Ranger Raptor Can-am Outlander 450 STD