Відкрий світ снігоходів заново. Отримай максимум задоволення від катання! Ski-Doo Expedition SE 900 ACE Turbo 2021 модельного року.

– Легка, міцна і надійна платформа REV® GEN4 дозволяє розмістити гусеницю шириною 20 дюймів, що максимально збільшує прохідність і гарантує точну керованість.
– Надійний, потужний двигун ROTAX 900 ACE ™ TURBO з турбонаддувом.
– Технологія інтелектуального керування дросельною заслінкою (iTC) відкриває цілий новий світ налаштувань і можливостей для їзди. Включає в себе три режими їзди з перемиканням «на ходу» (Sport, Standard, ECO).
– 135 літровий кофр (закривається на ключ), стійкий до погодних умов. Кофр має інтегрований тримач для сокири і пилки, місця кріплення еластичних фіксаторів, а також два кріплення LinQ для встановлення додаткових аксесуарів.
– Багажна платформа Multi-LinQ. Стандартна платформа з системою кріплення LinQ забезпечує можливість перевезення максимальної кількості речей. Має вантажопідйомність до 56,7 кг.
– Шарнірно-зчленована задня підвіска SC ™ -5U має характеристики, які забезпечують максимальне зчеплення з поверхнею в умовах їзди по глибокому снігу, навіть під час їзди заднім ходом або в режимі блокування під час буксирування вантажів.
– Коробка передач EasyShift (H-L-N) з реверсом і включенням заднього ходу всього однією кнопкою. Коробка передач сконструйована для важких умов експлуатації. Вона забезпечує високу надійність і здатна протистояти високим навантаженням.
– 7,2 дюймовий цифровий дисплей забезпечує зручне отримання інформації про снігохід в будь-яких умовах (7,8-дюймовий кольоровий дисплей – опція).

Вартість 20 150 євро.

Оплата в гривнях за комерційним курсом.

Детальніше >>

Снігохід Ski-Doo Expedition SE 900 ACE Turbo 2021